PROPOZICIJE TEKMOVANJA V CVIČKOVI LIGI DVOJIC ZA LETO 2008

 

 

LIGA SE DELI NA DVE SKUPINI S PO DEVETIMI DVOJICAMI.

 

V VSAKI SKUPINI MORA VSAKA OD DVOJIC ODIGRATI OSEM TEKEM V LETU 2008. TEKME SE ORGANIZIRAJO PO ENAKEM SISTEMU KOT V CVIČKOVI LIGI POSAMEZNO. DVOJICA, KI JE ORGANIZATOR TEKME PO OBJAVLJENEM RAZPOREDU MORA ZAGOTOVITI DVE URI IGRIŠČA V SKLADU S PRAVILNIKOM O IGRALNEM REDU IN NOVE ŽOGE. PO DOKONČANI TEKMI REZULTAT VPIŠETE V ZAPISNIK (LISTE SO V ZUNANJEM BIFEJU) IN OBA PREDSTVNIKA ODIGRANE TEKME DVOJIC ZAPISNIK TUDI PODPIŠETA.

 

VSE TEKME SE IGRAJO NA DVA DOBLJENA TIE BREAK SETA, V KOLIKOR JE REZULTAT ENA PROTI ENA V SETIH, SE IGRA TRETJI SET DO DESET DOBLJENIH TOČK NA DVE TOČKI RAZLIKE.

 

ZMAGOVALEC LIGE POSTANE DVOJICA Z NAJVEČ OSVOJENIMI ZMAGAMI V LETU 2008. V KOLIKOR STA DVE DVOJICI ENAKI SE UPOŠTEVA NJUNA MEDSEBOJNA TEKMA. V KOLIKOR ŠE TU NE PRIDE DO ODLOČITVE ŠTEJEJO OSVOJENI SETI, IGRE.

 

IZ 1.LIGE IZPADETA DVE ZADNJEUVRŠČENI DVOJICI, KAMOR SE UVRSTITA PRVO IN DRUGOUVRŠČENA DVOJICA IZ 2.SKUPINE.

VSAKA DVOJICA MORA ODIGRATI VSAJ ŠEST TEKEM V LETU 2008, DA SE UPOŠTEVA NJENA UVRSTITEV V KONČNO LESTVICO V NASPROTNEM PRIMERU NIMA VEČ PRAVICE NASTOPANJA V LETU 2009.

 

PRIAVNINA ZA LIGO ZNAŠA 10 EUROV ZA DVOJICO IN JO JE POTREBNO PORAVNATI OB PRIJAVI. LIGA SE URADNO PRIČNE PO OBJAVLJENEM RAZPOREDU V SREDO 21. MAJA 2008 IN TRAJA DO 26. SEPTEMBRA 2008.

 

V SOBOTO, 27. SEPTEMBRA 2008 BO ORGANIZIRAN ZAKLJUČEK CVIČKOVIH LIG ZA LETO 2008 S PIKNIKOM IN PODELITVIJO PRIZNANJ NAJUSPEŠNEJŠIM.

 

VSE MOREBITNE SPORE V CVIČKOVI LIGI DVOJIC REŠUJE KOMISIJA, KI JE BILA IMENOVANA TUDI ZA CVIČKOVO LIGO POSAMEZNO.

 

ŽELIM VAM VELIKO TENIŠKIH UŽITKOV IN USPEŠNO TEKMOVANJE

 

 

 

ANDREJ JERAS

VODJA LIGE DVOJIC                                          LJUBLJANA, 20. MAJ 2008