PROPOZICIJE TEKMOVANJA V CVIČKOVI LIGI DVOJIC ZA LETO 2009

 

LETOS SE TEKMUJE LE V ENI LIGI Z DEVETIMI DVOJICAMI.

V  SKUPINI MORA VSAKA OD DVOJIC ODIGRATI OSEM TEKEM V LETU 2009. TEKME SE ORGANIZIRAJO PO ENAKEM SISTEMU KOT V CVIČKOVI LIGI POSAMEZNO.

DVOJICA, KI JE ORGANIZATOR TEKME PO OBJAVLJENEM RAZPOREDU MORA ZAGOTOVITI DVE URI IGRIŠČA V SKLADU S PRAVILNIKOM O IGRALNEM REDU IN NOVE ŽOGE. PO DOKONČANI TEKMI REZULTAT VPIŠETE V ZAPISNIK (LISTE SO V ZUNANJEM BIFEJU) IN OBA PREDSTAVNIKA ODIGRANE TEKME DVOJIC ZAPISNIK TUDI PODPIŠETA.

VSE TEKME SE IGRAJO NA DVA DOBLJENA TIE BREAK SETA, V KOLIKOR JE REZULTAT ENA PROTI ENA V SETIH, SE IGRA TRETJI SET DO DESET DOBLJENIH TOČK NA DVE TOČKI RAZLIKE.

ZMAGOVALEC LIGE POSTANE DVOJICA Z NAJVEČ OSVOJENIMI ZMAGAMI V LETU 2009. V KOLIKOR STA DVE DVOJICI ENAKI SE UPOŠTEVA NJUNA MEDSEBOJNA TEKMA. V KOLIKOR ŠE TU NE PRIDE DO ODLOČITVE ŠTEJEJO OSVOJENI SETI, IGRE.

VSAKA DVOJICA MORA ODIGRATI VSAJ ŠEST TEKEM V LETU 2009, DA SE UPOŠTEVA NJENA UVRSTITEV V KONČNO LESTVICO V NASPROTNEM PRIMERU V LETU 2010.

PRIAVNINA ZA LIGO ZNAŠA 10 EUROV ZA DVOJICO IN JO JE POTREBNO PORAVNATI OB PRIJAVI. LIGA SE URADNO PRIČNE PO OBJAVLJENEM RAZPOREDU V SREDO 27. MAJA 2009 IN TRAJA DO 25. SEPTEMBRA 2009.

 

V SOBOTO, 26. SEPTEMBRA 2009 BO ORGANIZIRAN ZAKLJUČEK CVIČKOVIH LIG ZA LETO 2009 S PIKNIKOM IN PODELITVIJO PRIZNANJ NAJUSPEŠNEJŠIM.

VSE MOREBITNE SPORE V CVIČKOVI LIGI DVOJIC REŠUJE KOMISIJA, KI JE BILA IMENOVANA TUDI ZA CVIČKOVO LIGO POSAMEZNO.

ŽELIM VAM VELIKO TENIŠKIH UŽITKOV IN USPEŠNO TEKMOVANJE.