PROPOZICIJE TEKMOVANJA V MESTNI LIGI

DVOJIC ZA LETO 2012

 

LETOS SE TEKMUJE  V DVEH LIGAH S PO DEVETIMI OZIROMA DESSETIMI  DVOJICAMI V SKUPINI..

V SKUPNI MEŠANIH DVOJIC PA JE SEDEM  PAROV. V SKUPNI MEŠANIH DOVJIC SE NE BO IGRAL PLAY-OFF.

 

TEKME SE ORGANIZIRAJO PO ENAKEM SISTEMU KOT V  LIGI POSAMEZNO. DVOJICA, KI JE ORGANIZATOR TEKME PO OBJAVLJENEM RAZPOREDU MORA ZAGOTOVITI DVE URI IGRIŠČA V SKLADU S PRAVILNIKOM O IGRALNEM REDU IN NOVE ŽOGE. PO DOKONČANI TEKMI REZULTAT VPIŠETE V ZAPISNIK ( LISTE SO V ZUNANJEM BIFEJU ) IN OBA PREDSTAVNIKA ODIGRANE TEKME DVOJIC ZAPISNIK TUDI PODPIŠETA.

 

VSE TEKME SE IGRAJO NA DVA DOBLJENA TIE BREAK SETA, V KOLIKOR JE REZULTAT ENA PROTI ENA V SETIH, SE IGRA TRETJI SET DO DESET DOBLJENIH TOČK NA DVE TOČKI RAZLIKE.

 

ZMAGOVALEC SKUPINE POSTANE DVOJICA Z NAJVEČ OSVOJENIMI ZMAGAMI V LETU 2012. V KOLIKOR STA DVE DVOJICI ENAKI SE UPOŠTEVA NJUNA MEDSEBOJNA TEKMA. V KOLIKOR ŠE TU NE PRIDE DO ODLOČITVE ŠTEJEJO

OSVOJENI SETI, IGRE.

 

ZMAGOVALEC MESTNE LIGE DVOJIC ZA LETO 2011 BO ZNAN PO PLAY OFFU, KI BO ORGANIZIRAN OB ZAKLJUČKU MESTNIH  LIG ZA LETO 2012.

V PLAY OFFU SE BOSTA V DVEH POLFINALNIH TEKMAH  MED SEBOJ POMERILI PRVOUVRŠČENA DVOJICA IZ SKUPINE A PROTI DRUGOUVRŠČENI DVOJICI IZ

SKUPINE B IN OBRATNO. V VELIKEM FINALU BOSTA IGRALI ZMAGOVALNI DVOJICI OBEH POLFINALNIH OBRAČUNOV. ZA TRETJE MESTO SE NE IGRA.

 

LIGA SE URADNO PRIČNE PO OBJAVLJENEM RAZPOREDU V PONEDELJEK   21. MAJA 2012 IN TRAJA DO 23. SEPTEMBRA  2012.

 

VSE MOREBITNE SPORE V MESTNI LIGI DVOJIC REŠUJE KOMISIJA, KI JE BILA IMENOVANA TUDI ZA MESTNO LIGO POSAMEZNO.

 

ŽELIM VAM VELIKO TENIŠKIH UŽITKOV IN USPEŠNO TEKMOVANJE

 

 

 

ANDREJ JERAS

VODJA LIGE DVOJIC                                          LJUBLJANA,  MAJ 2012