PROPOZICIJE TEKMOVANJA V TENIŠKI LIGI KODELJEVO - MOŠKE

DVOJICE IN MEŠANE DVOJICE ZA LETO 2013

( CVIČKOVA LIGA – 2013 )

 

 

 

LETOS ( 2013 ) SO V PRVO LIGO MOŠKIH DVOJIC PRIJAVLJENE ŠTIRI DVOJICE.   SISTEM TEKMOVANJA ZA PRVO LIGO MOŠKIH DVOJIC JE DVOKROŽEN.

 

DRUGA LIGA MOŠKIH DVOJIC JE RAZDELJENA NA SKUPINO A IN B S ŠESTIMI DVOJICAMI V VSAKI SKUPINI.

 

V KATEGORIJI MEŠANIH DVOJIC JE PRIJAVLJENIH PET PAROV.

 

V  VSAKI SKUPINI MORA VSAKA OD DVOJIC ODIGRATI VSE TEKME, KI SO PREDVIDENE  V LETU 2013. TEKME SE ORGANIZIRAJO PO ENAKEM SISTEMU KOT V CVIČKOVI LIGI POSAMEZNO. DVOJICA, KI JE ORGANIZATOR TEKME PO OBJAVLJENEM RAZPOREDU MORA ZAGOTOVITI DVE URI IGRIŠČA V SKLADU S PRAVILNIKOM O IGRALNEM REDU IN NOVE ŽOGE. PO DOKONČANI TEKMI REZULTAT VPIŠETE V ZAPISNIK, ( LISTE SO V ZUNANJEM BIFEJU ) IN OBA KAPETANA ODIGRANE TEKME DVOJIC ZAPISNIK TUDI PODPIŠETA.

 

VSE TEKME SE IGRAJO NA DVA DOBLJENA TIE BREAK SETA. V KOLIKOR JE REZULTAT ENA PROTI ENA V SETIH, SE IGRA TRETJI SET DO DESET DOBLJENIH TOČK NA DVE TOČKI RAZLIKE.

 

ZMAGOVALEC SKUPINE POSTANE DVOJICA Z NAJVEČ OSVOJENIMI ZMAGAMI V LETU 2013. V KOLIKOR STA DVE DVOJICI ENAKI SE UPOŠTEVA NJUNA MEDSEBOJNA TEKMA. V KOLIKOR ŠE TU NE PRIDE DO ODLOČITVE ŠTEJEJO

OSVOJENI SETI, IGRE, TOČKE.

ZMAGOVALEC SKUPINE V PRVI MOŠKI LIGI IN V LIGI MEŠANIH DVOJIC AVTOMATIČNO POSTANE TUDI ZMAGOVALEC LIGAŠKEGA TEKMOVANJA ZA LETO 2013.

 

ZMAGOVALEC CVIČKOVE LIGE DVOJIC  V DRUGI LIGI ZA LETO 2013 BO ZNAN PO PLAY OFFU, KI BO ORGANIZIRAN OB ZAKLJUČKU TENIŠKIH LIG ZA LETO 2013 NAJVERJETNEJE OB KONCU MESECA SEPTEMBRA.

V PLAY OFFU SE BOSTA V DVEH POLFINALNIH TEKMAH  MED SEBOJ POMERILI PRVOUVRŠČENA DVOJICA IZ SKUPINE A PROTI DRUGOUVRŠČENI DVOJICI IZ

SKUPINE B IN OBRATNO. V VELIKEM FINALU BOSTA IGRALI ZMAGOVALNI DVOJICI OBEH POLFINALNIH OBRAČUNOV. ZA TRETJE MESTO SE NE IGRA.

 

VSAKA DVOJICA, V VSEH KATEGORIJAH, MORA ODIGRATI VSE TEKME V LETU 2013, DA SE UPOŠTEVA NJENA UVRSTITEV V KONČNO LESTVICO. V LETU 2013 SMO SISTEM PRILAGODILI  TAKO, DA NE BOSTE PREVEČ OBREMENJENI Z VELIKIM ŠTEVILOM TEKEM.

 

LIGA SE URADNO PRIČNE PO OBJAVLJENEM RAZPOREDU V PONEDELJEK   20. MAJA 2013 IN TRAJA DO 15. SEPTEMBRA 2013.

 

V PETEK, 06. DECEMBRA 2013 BO ORGANIZIRAN ZAKLJUČEK CVIČKOVIH LIG ZA LETO 2013, KI BO PRIKLJUČEN  NOVOLETNEMU TURNIRJU TD SLOVAN, KI SE VSAKO LETO IGRA V DOMŽALAH.

 

PROGLASITEV ZMAGOVALCEV TENIŠKIH LIG DVOJIC IN MEŠANIH DVOJIC ZA LETO 2013 IN PODELITEV PRIZNANJ IN NAGRAD, BO V PETEK, 06. 12. 2013 OB 18.00 URI V GOSTILNI MNGAN.

 

VSE MOREBITNE SPORE V CVIČKOVI LIGI DVOJIC REŠUJE KOMISIJA, KI JE BILA IMENOVANA TUDI ZA CVIČKOVO LIGO POSAMEZNO.

 

ŽELIM VAM VELIKO TENIŠKIH UŽITKOV IN USPEŠNO TEKMOVANJE

 

 

 

ANDREJ JERAS

VODJA LIGE DVOJIC                                          LJUBLJANA, 17. MAJ 2013