PROPOZICIJE TEKMOVANJA V TENIŠKI LIGI KODELJEVO

                   MOŠKE DVOJICE ZA LETO 2014  

                      ( CVIČKOVA LIGA – 2014 )

 

 

LETOŠNJA LIGA MOŠKIH DVOJIC JE RAZDELJENA NA SKUPINO A IN B S PO ŠESTIMI OZIROMA PETIMI DVOJICAMI V SKUPINI.

 

 

V  VSAKI SKUPINI MORA VSAKA OD DVOJIC ODIGRATI VSE TEKME, KI SO PREDVIDENE  V LETU 2014. TEKME SE ORGANIZIRAJO PO ENAKEM SISTEMU KOT V CVIČKOVI LIGI POSAMEZNO. DVOJICA, KI JE ORGANIZATOR TEKME PO OBJAVLJENEM RAZPOREDU MORA ZAGOTOVITI DVE URI IGRIŠČA V SKLADU S PRAVILNIKOM O IGRALNEM REDU IN NOVE ŽOGE. PO DOKONČANI TEKMI REZULTAT VPIŠETE V ZAPISNIK, ( LISTE SO V ZUNANJEM BIFEJU ) IN OBA KAPETANA ODIGRANE TEKME DVOJIC ZAPISNIK TUDI PODPIŠETA.

 

VSE TEKME SE IGRAJO NA DVA DOBLJENA TIE BREAK SETA. V KOLIKOR JE REZULTAT ENA PROTI ENA V SETIH, SE IGRA TRETJI SET DO DESET DOBLJENIH TOČK NA DVE TOČKI RAZLIKE.

 

ZMAGOVALEC SKUPINE POSTANE DVOJICA Z NAJVEČ OSVOJENIMI ZMAGAMI V LETU 2014. V KOLIKOR STA DVE DVOJICI ENAKI SE UPOŠTEVA NJUNA MEDSEBOJNA TEKMA. V KOLIKOR ŠE TU NE PRIDE DO ODLOČITVE ŠTEJEJO

OSVOJENI SETI, IGRE, TOČKE.

 

ZMAGOVALEC CVIČKOVE LIGE DVOJIC  ZA LETO 2014 BO ZNAN PO PLAY OFFU, KI BO ORGANIZIRAN OB ZAKLJUČKU TENIŠKIH LIG ZA LETO 2014 OB KONCU MESECA SEPTEMBRA 2014.

V PLAY OFFU SE BOSTA V DVEH POLFINALNIH TEKMAH  MED SEBOJ POMERILI PRVOUVRŠČENA DVOJICA IZ SKUPINE A PROTI DRUGOUVRŠČENI DVOJICI IZ

SKUPINE B IN OBRATNO. V VELIKEM FINALU BOSTA IGRALI ZMAGOVALNI DVOJICI OBEH POLFINALNIH OBRAČUNOV. ZA TRETJE MESTO SE NE IGRA.

 

VSAKA DVOJICA MORA ODIGRATI VSE TEKME V LETU 2014, DA SE UPOŠTEVA NJENA UVRSTITEV V KONČNO LESTVICO. V LETU 2014 SMO SISTEM PRILAGODILI  TAKO, DA NE BOSTE PREVEČ OBREMENJENI Z VELIKIM ŠTEVILOM TEKEM.

 

LIGA SE URADNO PRIČNE PO OBJAVLJENEM RAZPOREDU V PONEDELJEK   19. MAJA 2014 IN TRAJA DO 15. SEPTEMBRA 2014.

 

V PETEK, 05. DECEMBRA 2014 BO ORGANIZIRAN ZAKLJUČEK CVIČKOVIH LIG ZA LETO 2014, KI BO PRIKLJUČEN  NOVOLETNEMU TURNIRJU TD SLOVAN, KI SE VSAKO LETO IGRA V DOMŽALAH.

 

PROGLASITEV ZMAGOVALCEV  V TENIŠKIH LIGAH DVOJIC ZA LETO 2014 IN PODELITEV PRIZNANJ IN NAGRAD, BO V PETEK, 05. 12. 2014 OB 18.00 URI V GOSTILNI MNGAN.

 

VSE MOREBITNE SPORE V CVIČKOVI LIGI DVOJIC REŠUJE KOMISIJA, KI JE BILA IMENOVANA TUDI ZA CVIČKOVO LIGO POSAMEZNO.

 

ŽELIM VAM VELIKO TENIŠKIH UŽITKOV IN USPEŠNO TEKMOVANJE

 

 

 

ANDREJ JERAS

VODJA LIGE DVOJIC                                          LJUBLJANA, 13. MAJ 2014