PROPOZICIJE TEKMOVANJA V TENIŠKI LIGI KODELJEVO

                   MOŠKE DVOJICE ZA LETO 2015 

                      ( CVIČKOVA LIGA – 2015 )

 

 

LETOŠNJA LIGA MOŠKIH DVOJIC JE ENOTNA Z OSMIMI  DVOJICAMI.

 

 

TEKME SE ORGANIZIRAJO PO ENAKEM SISTEMU KOT V CVIČKOVI LIGI POSAMEZNO. DVOJICA, KI JE ORGANIZATOR TEKME PO OBJAVLJENEM RAZPOREDU MORA ZAGOTOVITI DVE URI IGRIŠČA V SKLADU S PRAVILNIKOM O IGRALNEM REDU IN NOVE ŽOGE. PO DOKONČANI TEKMI REZULTAT VPIŠETE V ZAPISNIK, ( LISTE SO V ZUNANJEM BIFEJU ) IN OBA KAPETANA ODIGRANE TEKME DVOJIC ZAPISNIK TUDI PODPIŠETA.

 

VSE TEKME SE IGRAJO NA DVA DOBLJENA TIE BREAK SETA. V KOLIKOR JE REZULTAT ENA PROTI ENA V SETIH, SE IGRA TRETJI SET DO DESET DOBLJENIH TOČK NA DVE TOČKI RAZLIKE.

 

ZMAGOVALEC POSTANE DVOJICA Z NAJVEČ OSVOJENIMI ZMAGAMI V LETU 2015. V KOLIKOR STA DVE DVOJICI ENAKI SE UPOŠTEVA NJUNA MEDSEBOJNA TEKMA. V KOLIKOR ŠE TU NE PRIDE DO ODLOČITVE ŠTEJEJO

OSVOJENI SETI, IGRE, TOČKE.

 

VSAKA DVOJICA MORA ODIGRATI VSE TEKME V LETU 2015, DA SE UPOŠTEVA NJENA UVRSTITEV V KONČNO LESTVICO. V LETU 2015 SMO SISTEM PRILAGODILI  TAKO, DA NE BOSTE PREVEČ OBREMENJENI Z VELIKIM ŠTEVILOM TEKEM.

 

LIGA SE URADNO PRIČNE PO OBJAVLJENEM RAZPOREDU V PONEDELJEK   10. JUNIJA 2015 IN TRAJA DO 30. SEPTEMBRA 2015.

 

PROGLASITEV ZMAGOVALCEV  V TENIŠKIH LIGAH DVOJIC ZA LETO 2015 IN PODELITEV PRIZNANJ IN NAGRAD BO NA ZAKLJUČNEM TURNIRJU V PRIČETKU DECEMBRA.

 

VSE MOREBITNE SPORE V CVIČKOVI LIGI DVOJIC REŠUJE KOMISIJA, KI JE BILA IMENOVANA TUDI ZA CVIČKOVO LIGO POSAMEZNO.

 

ŽELIM VAM VELIKO TENIŠKIH UŽITKOV IN USPEŠNO TEKMOVANJE

 

 

 

ŠTRUKELJ TOMAŽ

VODJA LIGE                                                       LJUBLJANA, 10. JUNIJ 2015